
Hozzávalók
- 6 csirke felsőcomb
- 1 póréhagyma
- 1 csomag mozzarella
- 1 deci fehérbor
- olaj, só, bors
A combokról leszedjük a bőrt, és megsózzuk, megborsozzuk őket. Egy tűzálló tálban pár perc alatt megpirítjuk a külsejüket, majd hozzáöntjük az egy deci bort, lefedjük és 200 fokos sütőben készre pároljuk. Eközben a pórét felkarikázzuk, és egy serpenyőben fedő alatt megpuhítjuk. Sózzuk és borsozzuk is, ízlés szerint. Amikor a csirke készre párolódott (ha a csont melletti részek is már jók, akkor van kész), a tetejére halmozzuk a hagymát és a felkarikázott mozzarellát, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha ízlett, kommentelj! / Make a comment if you liked it.