Hozzávalók
- pulykamell szeletek
- kukorica liszt
- rendes liszt
- egy marék dió összedarálva
- napraforgómag
- szezámmag (fekete vagy rendes)
- mandulaforgács
- tojás /
- sült csirke fűszersó
A pulykamell szeleteket megszórjuk sült csirke fűszersóval, így sózni sem kell, mert elég sós lesz. A tojásokat felütjük, és összekeverjük.
A rendes lisztet összekeverjük a dióval, és a magokkal, a mandulával, és rakunk ehhez is egy kis fűszersót, hogy szép színt adjon a panírnak és ne legyen ízetlen.
A húst először a sima kukoricalisztbe forgatom, aztán mehet a tojásba és utoljára a magos-lisztes keverékbe. Kevés olajon elkezdem sütni, lassan, hogy átsüljön a hús. Amikor szépen megpirult mindkét oldalon, kiveszem és egy papírra rakom ami felszívja a felesleges olajat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha ízlett, kommentelj! / Make a comment if you liked it.